Ászári borok a Tavaszi Kvaterkán

Ászári borok a Tavaszi Kvaterkán

Kvaterkázzatok velünk idén is a Neszmélyi borvidék évjáratbemutató kóstolóján!

2022. március 4-én és 5-én immáron 5. alkalommal rendezi meg a Neszmélyi Borút Egyesület a Neszmélyi borvidék évjáratbemutató kóstolóját, a Tavaszi Kvaterkát Tatán, az Esterházy Pezsgőgyárban.

Csaknem 30 borvidéki pincészet 200 borát kóstolhatják az érdeklődők két estén át. A helyszín ezúttal is az 1772-ben épült, műemléki védelem alatt álló Pezsgőgyár, mely Fellner Jakab, a magyar barokk építészet egyik legjelentősebb alkotójának tervei alapján készült, s melyben Gróf Esterházy Ferenc 1905-ben alapított pezsgőpincészetet. A kóstoló az épület impozáns, boltíves báltermében zajlik majd.

tavaszi-kvaterka-tata-800x

Természetesen mi is ott leszünk, ezen a rendezvényen debütálnak az új Petőcz-borok, valamint 2020-as Merlot vörösünk. Szeretettel várunk mindenkit! Gyertek, koccintsunk, kvaterkázzunk impozáns környezetben, finom borokkal a kézben!

Az eseményről további információt itt találtok.

Jegyértékesítés: https://epass.hu/

Megosztom a bejegyzést

Facebook

További bejegyzések

Vince-napi boros mulatság

Január 22-én, Szent Vince, a vincellérek védőszentjének nevenapján, Vince-napimulatságot tartunk, melyre szeretettel hívunk minden borkedvelőt.Vince napja a hagyomány szerint időjárás- és termésjósló nap. Ha megcsordul

Elolvasom »

Borok pályaválasztása 2021

Miközben odakint ránk szálltak a novemberi ködök, és a reszelős szitálásban egyre jobban elmosódnak a körvonalak, idebent a pincében épp ellentétes folyamatok zajlanak: megy a

Elolvasom »