Vendégház

a vendégházról

Új építésű ászári vendégházunkban két külön bejáratú korszerűen felszerelt és igényesen kialakított 2 szobás apartman várja a kedves vendégeinket. A konyhák fel vannak szerelve mindennel, ami a sütéshez főzéshez szükséges. Természetesen az étkezésekhez szükséges eszközök is vendégeink rendelkezésére állnak. Otthonosan berendezett apartmanok mellett közösségi helység és egy fedett terasz kemencével, grillezéshez alkalmas hellyel, asztalokkal és padokkal áll szintén rendelkezésre egy kitűnő hangulatú grill vacsora megrendezéséhez egy egész napos bakonyi túra után.

Gyermekkel érkező vendégeink számára szép időben, az udvarban játszótér hintával, homokozóval, labdázáshoz, tollasozáshoz, focizáshoz szükséges eszközök és néhány régi hagyományt felelevenítő játék várja a kíváncsi gyerekeket.

ÁRAinK

Kedves vendégeinket 2 darab apartmanban, apartmanonként 2-2 szobában tudjuk elszállásolni. Szobánként összesen 2 férőhellyel. Azaz maximum 4 fő/apartman.

  • vagy szállás egy fő részére: 10.000 Ft/fő/éj
  • vagy szállás két fő részére: 10.000 Ft/2 fő/éj
  • vagy szállás három fő részére: 15.000 Ft/3 fő/éj
  • szállás négy fő részére: 20.000 Ft/4 fő/éj

Az árak bruttó végfelhasználói árak, amik már tartalmazzák az idegenforgalmi adót is.

Az itt található űrlap segítségével el is küldheti szállásfoglalási kérését, csak adja meg elérhetőségeit, a vendégek számát valamint az érkezés és az elutazás napját.

foglalás    1 apartman2 apartman

    Megérkezés napja:

    Elutazás napja: